Monetos Piniginės & Laikikliai Paprastas, Ilgai Dviratininkas Erelis Dizaino Odinės Piniginės, Vyriškos Rankinės Kortelės Turėtojas Piniginė su Džinsais Grandinės
Paprastas, Ilgai Dviratininkas Erelis Dizaino Odinės Piniginės, Vyriškos Rankinės Kortelės Turėtojas Piniginė su Džinsais Grandinės

Paprastas, Ilgai Dviratininkas Erelis Dizaino Odinės Piniginės, Vyriškos Rankinės Kortelės Turėtojas Piniginė su Džinsais Grandinės

0 Atsiliepimai

Prieinamumas: Sandėlyje

Kategorijos: Monetos Piniginės & Laikikliai

Prekės kodas: k8590

€28.92

Dydis

Spalva

Kiekis

4
Produkto Informacija
Atsiliepimai

Aprašymas

Piniginės

Medžiaga:Oda

Spalva:Juoda

Stilius:Dviratininkas

Dydis:7.3"(18,5 cm)*3.74"(9.5 cm)*0.78"(2cm)

Grandinės Ilgis: 16"(41cm)

Pareigos:11 kortelių lizdai ir 1 ID langas ,3 didelės banknotų kamera,1 užtrauktuku banknotų compartement

UNIKALUS DVIRATININKAS STILIUS: išsiskirti iš minios su mūsų Dviratininkas Erelis Dizainas Odos Piniginė.Puikus aksesuaras papildyti savo aštrų stilių.

AUKŠTOS KOKYBĖS ODOS: Pagaminti iš premium top-grūdų odos, ši piniginė yra patvarus ir bus stovėti laiko išbandymą.

FUNKCIONALUS DIZAINAS: Su ilga dizaino ir grandine, tai piniginėje yra idealiai tinka dviratininkams.Grandinės gali būti lengvai pridedamas prie savo diržo, užtikrinti, kad jūsų piniginėje visada bus saugus ir saugus.

ERDVUS INTERJERAS: Featuring daug kortelių lizdus ir kišenės, ši piniginė yra pakankamai vietos visus savo essentials".

PUIKI DOVANA: Ar jūs perkate draugas ar gydyti patys, tai piniginėje yra puikus papildymas bet kolekcija.Idealiai tinka dviratininkams, tai piniginėje yra idealiai tinka bet kokia proga.

Mokėjimo

* Kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

* Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir jis yra labai saugus būdas.

* Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Ksok.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra statisfied su juo.

(P. S.: siekiant apsaugoti pirkėjų ir pardavėjų, Ksok.lt reikia 8-24 valandas, siekiant patikrinti, ar mokėjimo.)

PRISTATYMAS

Visos prekės yra nemokamas pristatymas

pristatymas į mus epacket 7-14 dienų

pristatymas į kitas šalis-Kinija Paštu ar Hongkong Post 14-21 dienų

prašome nurodyti adresą, kur jūs

gali pasirašyti už jį (Ne PO Box adresas), ir prašome pateikti savo

Telefono Numeris , tai yra labai svarbu dėl pristatymo.

Grąžinimo Politika

mes norime, kad jūs patenkintas savo pirkiniu, tačiau mes suprantame, kad kartais jums gali būti patenkintas pirkti, jūs turite padaryti kaip elementą, gali netikti arba jūs tiesiog pakeisti savo mintis.Dėl šios priežasties mes turime paprastą lengva vargo, Keitimo, Grąžinimo ir Kredito Politika:

Susisiekite su mumis per E-mail, ir mes turėsime atitinkamą susitarimą už jus.Visi tyrimai bus atsakyta per 24 valandas.

Prekės (- ių) turi būti grąžinamos originalioje būklės, kaip mes išsiųstas jums.Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.

Jei neigiamų atsiliepimų yra paskelbtas prieš bandant išspręsti šią problemą, mes pasiliekame teisę priimti neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip galutinę rezoliuciją šiuo klausimu ir grįžti nebebus priimamos.

Jei pirkėjas neteisingai mūsų prekės aprašymas prieš siūlymą, kad prekė yra netinkami, mes ne pasiūlyti keistis.

Atsiliepimai

Mes labai vertiname jūsų verslą, ir tikiuosi, kad jūs turite labai maloni patirtis.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ir mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą mainais.Tačiau, jei turite bet kurį klausimą, susisiekite su mumis ir leiskite mums ją išspręsti kartu.

FQA:

K: ar galite pateikti kartu pristatymas?

A: Taip, jei jums reikia kartu pristatymas , prašome pranešti mums per 2 valandas po jūsų užsakymo kitos prekės.Visos prekės yra nemokamas pristatymas (Per Tarptautinį Standartą oro paštu.),taigi, mes negalime pasiūlyti bet koks kitas nuolaida.

Q: Punktas apima dovanų dėžutė?

A: Taip, mes pakuotės elementą į dovanų dėžutę (Atsitiktinis stilius).

Q: ar galiu grįžti į produktų, su kuriais esu nepatenkinta?

A: Taip, tačiau pirkėjas turėtų mokėti visi grąžinimo, laivybos mokestis.Mes tik grąžinti pinigus, kiekvieno produkto atgal, ir pristatymo mokesčiai nebus grąžinami.

Q: Kai aš galiu gauti produktai, po mano mokėjimo?

A: Mūsų bendrovė paprastai pristato sklypus, Per Tarptautinį Standartą oro paštu.Laikas pristatymo U. S. bus 7-15 darbo dienų, ir Europai bus 15-30business dienų, ir 15-45 dienų Azijos regionuose, ir 25-45 darbo dienų, kitose srityse.

Q: ar Gali klientas gauti koncesijos kainą?

A: Ne, kaina yra mažiausia vienas, ir garantuoti geriausią kokybės mes galime pasiūlyti.Taigi, jokios kitos nuolaidos yra siūlomos, išskyrus lengvatinių politikos, išvardytų šioje interneto puslapyje.

Q: Kai jums pradėti tvarkyti visus užsakymus po to kai jūs gaunate pilną mokėjimą?

A: Paprastai, mes jums tvarkyti visus užsakymus per dvi darbo dienas po to, kai gausime visą mokėjimo.Visi užsakymai pateikiami šeštadieniais ir sekmadieniais ar Kinijos tradicinės šventės bus atidėtas, turi būti tvarkomi per 2-3 darbo dienas po visų minėtų švenčių dienomis.

Q: Kaip su mumis susisiekti?

Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kokį klausimą ar problemą per mūsų elektroninio pašto pranešimų, mes paprastai atsakyti per 24 valandas .

Pamušalas

Elemento Ilgio

Piniginės

Piniginės Ilgis

Uždaryti Tipas

Modelio Tipas

Pagrindinė Medžiaga

Medžiagos Sudėtis

Lytis

Kilmės

Interjeras

Elemento Tipas

Elemento Aukštis

CN

Natūralios Odos Tipas

Stilius

Apdaila

Natūralios Odos

3.74inch

Standartinis Piniginės

ilgai

Ne užtrauktukas

Kietas

Natūralios Odos

Oda

Vyrai

Žemyninė Kinija

Interjero Skyrelio, Užtrauktukas Poucht, Pastaba Skyrelio, Nuotraukos Laikiklį, Kortelės Turėtojas

Piniginės

7.3inch

Kinija

Karvės Oda

Mados

Animacinių Filmų Spausdinti


Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Apie Gaminį

product
Susijusios

Karšto Kelionės Piniginės Paso Turėtojas Oksfordo Vandeniui Dokumentas Atveju Organizatorius Vyrai Moterys Kelionės Dokumento priedai Krepšys Kortelės

prekės informacija medžiaga:oxford dydis s:21.5*12.5*2cm(8.46*4.92*0.78 coliai) dydis l:25.5*18.5*2cm(10.04*7.40*0.78 coliai) spalva:juoda,tamsiai mėlyna,žalia,rožinė komplektą sudaro: 1*kortelė pakuotėje

€8.94 €19.87

(0)

product
Susijusios

VYRIŠKI Monetų Piniginė Pu Odos Vienas Užtrauktukas Multi-Funkcija Mobiliojo Telefono Monetos Rankinėje Mados VYRIŠKI Mini Piniginė Juoda

100% brand new matas:1 vnt medžiaga:pu apie dydį: size1:11*7.5 cm size2:ilgis ir plotis: 10 * 8cm, paklaida yra apie 1cm size3:9*5cm size4:ilgis plotis aukštis: 10.5 * 7.5 * 1cm, paklaida yra apie 1cm apie spalvų: kaip youl žinoti, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos. apie

€2.46 €5.46

(0)

product
Susijusios

Piniginės Moterims, Poroms, Rudos, Juodos Odos Vintage Pinigų Maišelis Monetos Kišenėje Nuotraukos Laikiklį Mini Krepšiai Visas rungtynes, Slim Klasikinis In Chic

fwb0717 vienas dydis: 12 cm(l)× 9 cm(h)× 2 cm(w) pastaba: 1 cm=0.3937 colių, dydis matuojamas pagal save, kartais turi, kai e 43 rrors, bet visada per 3cm. примечание: 1 см = 0,3937 дюйма, размер измеряется нами, иногда есть ошибки, но всегда в пределах 3 см .

€3.17 €3.52

(0)

product
Susijusios

Moterys, Sulankstomas Gobtuvas Trumpas Piniginė PU Odos Moteriška Mažų Monetų Piniginės Hasp Sankabos ID Kredito Kortelės Turėtojas Pinigus Foto Krepšiai

savybės: 1.pagamintas iš aukštos kokybės pu odos, vientisos spalvos siūlėmis mažos piniginės, tvirtos, labai patogūs palieskite, tinka visos merginos. 2.mados dizainas:ši piniginė yra galingas piniginė su didelės talpos ir multi-layer lankstymo dizainas išlaikyti savo daiktus, kad ir paprasta naudoti. 3.tai geriausia gimtadienio dovana ponios, draugai ir vaikai.spalvos yra universalus

€3.58 €5.42

(0)

© Ksok.lt - Visos Teisės Saugomos

Mokėjimo būdas